EduCamp UTP 2012

Assalamualaikum Baru-baru ni, 23hb April aku ada pi EduCamp UTP 2012 untuk May intake. So, everything went well. Ada interview, haha dan aku maen hentam ja jawab sebab aku tak tau nak prepared apa sebelum pi tu. Kalau nak cerita pasai macamana interview tu and bla bla bla, aku qasa hampa boleh pi search google, ramai bloggers yang pi EduCamp selalu cerita dari A to Z pasai EduCamp ni. Yang aku nak habaq pun, aku satu group dengan Kelly, Kelvin, Pravin dan Bun Hui. Yeah aku sorang Malay dalam group tu, yaa aku tau hampa nak kat apa, Ma aku pun kata 'Awat tak pi tegoq-tegoq budak Melayu hat len?' Haha sebab i malasz lewz you ollz. Aku dok kat situ dalam Chancellor Hall, teros kawan dengan Kelly, and pi mana-mana pun dengan dia, sampai jumpak the boys masa nak interview. Kami group lima orang, dan dibagi satu tajuk/task/case. First kami dapat Air Pressure, haha masa ni aku dah macam nak balik, sebab aku TAKTAU. Tuptup depa tukaq, so dapat Addiction, pasai drugs and bla bla and yeah aku dapat government part haha aku bantai ja. Thank you to you guys coz help me a lot during the interview.
Lepas tu, kami pi makan dekat Masjid, then I met Thomas and Dennis(the craziest guy I have ever met)
Then, naik bus sebab kena pegi dengar Career Briefing dekat Chancellor Hall lagi sekali.
Tadaaaaa! Sampai kat situ. So, sebelum masuk pi dengaq Career Briefing, kami hawaq-hawaq dulu depan tu,
Haa depa ni Panel 4. Dari kiri: Laki-taktau-nama-dia, Thomas, Dennis, Anis, taktau-nama-jugak LOL Dan tahukah anda bahawa library UTP ni sangatlah besaq dan mungkin paling besaq di kalangan universiti kat Malaysia ni. Hawaq again.
Then, terjumpak lif pulak. Berlari-lari dalam library tu sebab peqak tak penah tengok lif dalam library LMAO
Haa tu ja kot. Aku masuk pi dengaq Career Briefing tu sat ja, pastu keluaq, sebab nak balik jauh kan. Hat depa len suma balik tinggai aku dengan Bun Hui ja. Masuk-masuk kereta, teroih tidoq. Punya tak laqat, mengantok suma ada. Haha, so nak habaq EduCamp ni sangat la best. Hang boleh dapat kawan, boleh timba byk gila ilmu, boleh tengok bangunan lawa-lawa(cth: chancellor hall, library, masjid dll), dan macam-macam lagi. Tapi satu ja, hang kena confident masa bercakap/interview tu. Memang la interview ni dalam English 100%, tapi kalau dah tak boleh keluaq gak, cakap ja BM pun, campoq-campoq. Macam aku, 'Teenagers nowadays love to lepak-lepak bla bla bla bla'. HAHAHA #Gangsta