EduCamp UTP 2012

Assalamualaikum Baru-baru ni, 23hb April aku ada pi EduCamp UTP 2012 untuk May intake. So, everything went well. Ada interview, haha dan aku maen hentam ja jawab sebab aku tak tau nak prepared apa sebelum pi tu. Kalau nak cerita pasai macamana interview tu and bla bla bla, aku qasa hampa boleh pi search google, ramai bloggers yang pi EduCamp selalu cerita dari A to Z pasai EduCamp ni. Yang aku nak habaq pun, aku satu group dengan Kelly, Kelvin, Pravin dan Bun Hui. Yeah aku sorang Malay dalam group tu, yaa aku tau hampa nak kat apa, Ma aku pun kata 'Awat tak pi tegoq-tegoq budak Melayu hat len?' Haha sebab i malasz lewz you ollz. Aku dok kat situ dalam Chancellor Hall, teros kawan dengan Kelly, and pi mana-mana pun dengan dia, sampai jumpak the boys masa nak interview. Kami group lima orang, dan dibagi satu tajuk/task/case. First kami dapat Air Pressure, haha masa ni aku dah macam nak balik, sebab aku TAKTAU. Tuptup depa tukaq, so dapat Addiction, pasai drugs and bla bla and yeah aku dapat government part haha aku bantai ja. Thank you to you guys coz help me a lot during the interview.
Lepas tu, kami pi makan dekat Masjid, then I met Thomas and Dennis(the craziest guy I have ever met)
Then, naik bus sebab kena pegi dengar Career Briefing dekat Chancellor Hall lagi sekali.
Tadaaaaa! Sampai kat situ. So, sebelum masuk pi dengaq Career Briefing, kami hawaq-hawaq dulu depan tu,
Haa depa ni Panel 4. Dari kiri: Laki-taktau-nama-dia, Thomas, Dennis, Anis, taktau-nama-jugak LOL Dan tahukah anda bahawa library UTP ni sangatlah besaq dan mungkin paling besaq di kalangan universiti kat Malaysia ni. Hawaq again.
Then, terjumpak lif pulak. Berlari-lari dalam library tu sebab peqak tak penah tengok lif dalam library LMAO
Haa tu ja kot. Aku masuk pi dengaq Career Briefing tu sat ja, pastu keluaq, sebab nak balik jauh kan. Hat depa len suma balik tinggai aku dengan Bun Hui ja. Masuk-masuk kereta, teroih tidoq. Punya tak laqat, mengantok suma ada. Haha, so nak habaq EduCamp ni sangat la best. Hang boleh dapat kawan, boleh timba byk gila ilmu, boleh tengok bangunan lawa-lawa(cth: chancellor hall, library, masjid dll), dan macam-macam lagi. Tapi satu ja, hang kena confident masa bercakap/interview tu. Memang la interview ni dalam English 100%, tapi kalau dah tak boleh keluaq gak, cakap ja BM pun, campoq-campoq. Macam aku, 'Teenagers nowadays love to lepak-lepak bla bla bla bla'. HAHAHA #Gangsta

Hard die fan.






Please lah, aku nak pi Thailand. Please please please. Okay pi kerja, kumpul duit pastu kaya, boleh la pi Thailand. Argh Hatyai pun jadi laaaa.

Suck Seed

Semalam selesai aku tengok movie thai Suck Seed. First tengok dekat rumah anna, sebab rumah aku tak subscribe abo. Takut aku nak subs, tu pun behari-hari jugak sebab tenet lembab. So, dah habes tengok. Memang best, rock segala lah kan! Hampa suma aku syorkan pi la tengok. Memang tak rugi weii.




Why we need to wear HIJAB?

1.You please Allah. You are obeying the commands of your Lord when you wear the hijaab and you can expect great rewards in return.

2.It is Allah’s protection of your natural beauty. You are too precious to be ‘on display’ for each man to see.

3.It is Allah’s preservation of your chastity.

4.Allah purifies your heart and mind through the hijaab.

5.Allah beautifies your inner and outer countenance with hijaab. Outwardly your hijaab reflects innocence, purity, modesty, shyness, serenity, contentment and obedience to your Lord. Inwardly you cultivate the same.

6.Allah defines your femininity through the hijaab. You are a woman who respects her womanhood. Allah wants you to be respected by others, and for you to respect yourself.

7.Allah raises your dignity through the hijaab. When a strange man looks at you, he respects you because he sees that you respect yourself.

8.Allah protects your honour 100% through your hijaab. Men do not gaze at you in a sensual way, they do not approach you in a sensual way, and neither do they speak to you in a sensual way. Rather, a man holds you in high esteem and that is just by one glance at you!

9.Allah gives you nobility through the hijaab. You are noble not degraded because you covered not naked.

10.Allah demonstrates your equality as a Muslim woman through the hijaab. Your Lord bestows upon you equal worth as your male counterpart, and gives you a host of beautiful rights and liberties. You express your acceptance of these unique rights by putting on the hijaab.

11.Allah defines your role as a Muslim woman through the hijaab. You are a someone with important duties. You are a reflection of a woman of action not idle pursuits. You display your sense of direction and purpose through your hijaab. You are someone that people take seriously.

12.Allah expresses your independence through the hijaab. You are stating clearly that you are an obedient servant of the Greatest Master. You will obey no one else and follow no other way. You are not a slave to any man, nor a slave to any nation. You are free and independent from all man-made systems.

13.Allah gives you the freedom of movement and expression through the hijaab. You are able to move about and communicate without fear of harassment. Your hijaab gives you a unique confidence.

14.Allah wants others to treat you – a Muslim woman - with kindness. And the hijaab brings about the best treatment of men towards you.

15.Allah wants your beauty to be preserved and saved for just one man to enjoy – your husband.

16.Allah helps you to enjoy a successful marriage through wearing hijaab. Because you reserve your beauty for one man alone, your husband’s love for you increases, he cherishes you more, he respects you more and he honours you more. So your hijaab contributes to a successful and lasting marriage relationship.

17.Allah brings about peace and stability in the society through the hijaab! Yes this is true! Men do not cause corruption by forming illegal relationships because you - the Muslim woman - calm their passions. When a man looks at you, he feels at ease, not tempted to fornicate.